Holde det en lover

Er det vits i å love noe en ikke kan holde?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Det er enkelte ting som sto frem i valgkampen som det viktigste, sentrum var en av disse tingene. I sentrum ville alle ha bibliotek fortest mulig. Nå har KrF og Høyre forlatt det de lovet enten i valgkampen eller i samarbeidsforutsetningene og det kan være betimelig å spørre seg om det en lover ikke betyr mer? Tror de virkelig at kommunens økonomiske utfordringer er løst i løpet av de neste to årene og at vi vasser i penger da? Hva er det som skal skje innen 2011 som er veldig anderledes enn det som har skjedd de siste 30 årene? …og hva er den helhetlige planen om det ikke blir en byggestart nå?

Venstre har skissert en helhetlig plan tuftet på det vi har lovet velgere og samarbeidspartiene, det tror vi er viktigere enn å gå fra løftet for å skaffe seg en kjapp popularitetsgevinst.

Grimstad bibliteks hjemmeside
Artikkel NRKsørlandet

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**