P-satsing parkert

Rundt 40 millioner kroner som skulle øremerkes parkeringsanlegg i sentrum, er forsvunnet rett i bykassen. — Et ran, mener Venstres Gunn-Vivian Eide i dagens BT.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Gunn-Vivian Eide

Nå trengs pengene til å bygge parkeringsanlegg for beboere på Skansen, i Sandviken og Rothaugen. Men kassen til Bergen Parkerings boligsonefond er snart tom. — Dette fondet har over flere år vært en melkeku for det sittende flertall, og man har brukt store deler av boligsoneavgiften til helt andre formål enn parkeringsanlegg, sier Gunn-Vivian Eide, stortingskandidat for Venstre.

Hans-Carl Tveit

Gruppeleder Hans-Carl Tveit vil sende brev til finansbyråd Henning Warloe (H) med krav om å få vite hva pengene er brukt til. — Midlene er stort sett forsvunnet i bykassen, så det er det vanskelig å vite konkret hva de er brukt til og hvor store summer det er snakk om. Derfor ønsker vi svar fra byråden om dette, sier Tveit til Bergens Tidende.

Les hele saken på bt.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**