Åpenhet er grunnsteinen i demokratiet

Det er flott å se at innbyggerne i kommunen nå benytter seg av den åpne spørretimen som Venstre jobbet hardt for å få til i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Nord Forn venstre gikk til valg på å etablere innbyggernes spørretime i kommunestyret som et ledd i å bringe politikken nærmere borgerne i kommunen. Vi tror at åpenhet og nærhet til beslutningstakere er en grunnstein i demokratiet. Det er gledelig å se at innbyggerne i kommunen nå virkelig benytter seg av denne muligheten, og at Nord Fron Kommune er i ledelsen i Norge når det kommer til å la borgere tale til kommunestyret fra talerstolen. Venstre håper at alle kommuner i Norge innfører denne type spørretimer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**