Oslo Freedom Forum. Menneskerettigheter viktigere enn ideologi

The Wall Street Journal skriver i dag om Oslo Freedom Forum, der Mikkel Dobloug er Co Chairman.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


John Fund rapporterer: “The Oslo Freedom Forum (…) was unlike any human-rights conference I’ve ever attended.” I motsetning til FNs Menneskerettighetskonferanse i Geneve forrige måned, var dette “a serious gathering of grown-ups. Even Oslo’s leftist newspaper Klassekampen (Class Struggle) overcame its initial skepticism, declaring the forum “an impressive assembly of people.”

“Det er viktig at de liberale kreftene og alle partier er enige om at menneskeverd og frihet går først, noe som er Venstres grunnprinsipp. Frihet og ansvar er selveste betegnelsen for et sunt og vitalt demokrati”
Mikkel Dobloug

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**