Sats på små og mellomstore bedrifter!

– Regjeringen makter ikke å legge forholdene til rette for små og mellomstore bedriftene sier Eivind Brenna og Mikkel Dobloug etter å ha besøkt flere reiselivsbedrifter i Nord-Gudbrandsdalen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


– Det er viktig for distriktene at regelverk og støtteordninget blir tilpasset disse bedriftene også, ikke bare til de store slik, det er i dag forsetter Brenna. Han syens det er viktig for politikerne å komme ut til bedriftene og høre på hvordan deres hverdag er.

Eivind Brenna

Foto: Ole Morten Melgård

I dag møtte Brenna og Dobloug bakerigründeren Morten Schankenda ved Bakeriet i Lom, Are Bergheim ved Grotli Høyfjelleshotell i Skjåk, Dag Lindvig på Kleppe gård i Vågå samt Kari og Bjørn Setsaas på Brekkeseter i Sel.

– Venstre har et sterkt engasjement i forhold til gründere og små-og mellomstore bedrifter, sier Brenna og Dobloug. Vi mener at nettopp i områder som Nord-Gudbrandsdalen er det viktig å ha en offensiv næringspolitikk. Det er behov for å rette et mye sterkere søkelys mot slike bedrifters rammevilkår, for de bidrar til å opprettholde bosettinga og skape levende bygder, avslutter Brenna.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**