Velg den liberale originalen, ikke kopiene uttaler Venstres førstekandidat Øystein Haga

Ukeavisene Morgenbladet og Dag og Tid har interessante debatter om liberale verdier, og for oss Venstrefolk er det inspirerende å se hvordan mange miljøer nå kjemper for å kunne kalle seg liberale. Det har ikke alltid vært slik. Men kanskje tryggest å holde seg til originalutgaven, i stedet for kopiene som dukker opp nå foran valget? skriver Venstres førstekandidat Øystein Haga i en kronikk i Agderposten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Bli med og få Øystein Haga på Stortinget høsten 2009

Bli med og få Øystein Haga på Stortinget høsten 2009
Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Ti liberale prinsipper er fundamentet for Venstres sterke engasjement for sosial rettferdighet, for en god skole, for friheten til å skape sin egen arbeidsplass, for miljøet, for personvern og åpenhet.

Les hele innlegget her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**