Venstres 2. nestleder Ola Elvestuen med Risør besøk

Mandag var bystyrerepresentant i Oslo, nestleder i Venstre og stortingskandidat Ola Elvestuen i Risør, hvor han hadde uformelt møte med en del av Venstres bystyregruppe, der både lokale og nasjonale politiske saker ble drøftet. Elvestuen besøkte også Risør kirke, Kunstparken, Mottaket, Risørflekken og Stangholmen fyrrestaurant.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Gjør som Ola Elvestuen og stem Venstre

Gjør som Ola Elvestuen og stem Venstre
Foto: Caroline Roka / Tank Design

Ola Elvestuen mener det viktigste for Venstre i neste stortingsperiode er å reformere velferdsstaten, ta steget over i kunnskapssamfunnet og gjennomføre en energireform for å skape lavutslippssamfunnet.

Bli medlem i Venstre du også og stem Venstre ved høstens Stortingsvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**