– Gratisbussen ikke gratis

Det er en skandale at gratisbussen ikke går om Nøstet. Mye av effekten forsvinner når bussen ikke korresponderer med Snarveien og klostergarasjen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Bergen fra Fløyen

– Snarveien er et svært viktig kollektivtilbud til dagpendlere mellom Askøy og Bergen og det er svært viktig å legge til rette for disse som sparer et allerede overbelastet veinett mellom Bergen og kommunene i vest ved å benytte seg av båten, sier Hans Carl Tveit.

Hans-Carl Tveit

– Hele prosessen med å legge ned den gamle gratisbussen for så å la den gjenoppstå noen måneder senere med et dårligere rutetilbud har vært en parodi. Den gamle gratisbussen var betalt av overskuddet i Bergen parkering AS, nå finansieres den direkte av bykassen. Byrådet har ingen grunn til skryte av at de har gitt Bergenserne et gratistilbud som i realiteten ikke er gratis siden de må betale for den selv over skatteseddelen, avslutter Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**