Vidkunn fyller 70

Søndag 9. august fyller Venstre-veteranen Vidkunn Haugli 70 år, og han er fortsatt medlem av kommunestyret i Målselv. Det har han vært i 38 sammenhengende år, og det blir altså minst 40 ettersom vi er midt i valgperioden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


av Roar Sollied
Vidkunn har et sterkt lokalt engasjement i den bygda han er født og oppvokst i og hvor han også har virket som lærer, bygdebokforfatter og lokalhistoriker. Og som politiker.

Han har vært ordfører, varaordfører, men ikke minst anker i kommunestyret, meningsdannende og kompromisskapende. Men han har også vært fylkespolitiker og har mange ganger deltatt på Venstres landsmøter, senest i år. Vidkunn har vært styreleder i en rekke organisasjoner og institusjoner som Troms Kraft, Norwegian Aviation College, Midt-Troms museum, og styremedlem i bla a Universitet i Tromsø.

Vidkunn holder seg i god form og var senest i år med et lokalt stafettlag til hovudstaden! Han var engang militær norgesmester på 400 m, og han var i sin ungdom en av landets raskeste mellomdistanseløpere.

Vidkunn spelar fela på hytta

Foto: Roar S

Vi som har vært rundt Vidkunn i hans politikergjerning, vil gratulere hjerteligst med dagen! Og vi har en mistanke at det kommer gratulasjoner fra store deler av vår hemisfære, i og utenfor Venstre.

Bildet: Vidkunn med fela på hytta i Hauglia.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**