Leif Helge Kongshaug 60 år

Stortingsrepresentant Leif Helge Kongshaug fyller 60 år 31.07.09. Møre og Romsdal Venstre gratulerer med dagen og ønsker lykke til i valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Den lune nørdmøringen har gjennom sitt politisk liv og sine svært gode kontakter med næringsliv og folk flest i hele fylket de beste forutsetninger for fortsatt å være fylkets røst på Stortinget. Derfor er Kongshaug nominert som Møre og Romsdal Venstre sin førstekandidat til Stortingsvalget 2009. Han har bakgrunn som lærer og bonde og var ordfører i Averøy kommune før han kom på Stortinget. Han har også vært statssekretær i Landbruks- og matdepartementet og har gjort en svært god jobb for vårt fylke som medlem av næringskomiteen på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**