Takk til Trebåtfestivalen

Med en fantastisk festivalhelg friskt i minnet, er det all grunn til å rette en stor takk til Risør Trebåtfestival. Jon Gløersen og alle hans medhjelpere har gjort en formidabel innsats. Høy kompetanse og stor entusiasme gir resultater – gratulerer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Bergtatt holdt konsert på Risør Hotell

Bergtatt holdt konsert på Risør Hotell
Foto: Jan Einar Henriksen

Trebåtfestivalen har klart å forsterke fokuset på trebåt, kystkultur og tradisjonsrikt håndverk. Samtidig favner festivalen vidt, bl.a. gjennom alle konsertene og andre fine kulturinnslag. Det gjør at enda flere trekkes til festivalen.

Heldigvis er det i bystyret stor tverrpolitisk enighet om å bruke betydelige kommunale midler på bl.a. festivalkulturen. Trebåtfestivalen er viktig både for oss som bor her, og for tilreisende. Den gir oss mye tilbake og er utvilsomt bra for Risør!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**