Vellykket valgkampåpning og valgkampseminar

14 og 15 august gikk startskuddet for Venstres valgkamp i Hedmark og Oppland. I strålende sommervær fredag dro de to fylkespartiene sammen fra Hamar til Gjøvik på Skibladner. Lørdag var det valgkampseminar for Hedmark Venstre på Hamar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Kjempesuksess for Hedmark og Oppland Venstre da valgkampen ble sparket i gang på Skibladner fredag 14 august. Mange hadde funnet veien til valgkampåpningen på Skibladner i det fine sommerværet.

Under overfarten fra Hamar til Gjøvik ble Mjøsmanifestet presentert. Manifestet inneholder mange konkrete lovnader for hvordan Venstre vil ta vare på Mjøsa. Venstre ønsker en ny Mjøsaksjon for å bedre vannkvaliteten i landets største innsjø.

Tidligere på dagen hadde førstekandidatene, Erik Ringnes (Hedmark) og Eivind Brenna (Oppland), vært i NRK og tatt til orde for en ny sentrumsregjering som også omfatter Senterpartiet, i tillegg til H, Krf og Venstre som samarbeidet i Bondevik ll – regjeringen.

Generalsekretær Terje Breivik snakket engasjert om nødvendigheten av Venstre i norsk politikk og for at det skal kunne dannes en regjering som kan avløse de rødgrønne.

Lørdagen var viet til praktisk valgkamparbeid, og i tillegg fikk vi spennende og utradisjonelle innlegg fra Frode Fjeldstad, (VHO), Martin Løken (leder i Hedmark Unge Venstre) og Tom Åge Myhren (Sans & Samling).

Nestleder i Hedmark Venstre, Sjur Skjævesland, redegjorde for hvordan valgkamparbeidet legges opp fra fylkeslagets og lokallagenes side.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**