Liberal.no: Valgkampens skitne sider

Norsk politikk er i all hovedsak preget av fair play, også i valgkamper. Derfor er jeg sterkt opprørt over det spinnet som nå foregår for å mistenkeliggjøre meg og Venstre på det vi har sagt om Fremskrittspartiet og regjering, skriver Lars Sponheim i dette innlegget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lars Sponheim på Venstres valgkampåpning 2009

Det kan nok forekomme overdrivelser og feilskjær, men vi ser sjelden det vi kan kalle "skitten valgkamp". Derfor er jeg sterkt opprørt over det spinnet som nå foregår for å mistenkeliggjøre meg og Venstre på det vi har sagt om Fremskrittspartiet og regjering. Spesielt at også statsministeren kaster seg på dette grumset, mot bedre vitende.

Lars Sponheim

Årsaken er åpenbar: Venstre er farlig for de rødgrønne. Det er vi som er alternativet for dem som ønsker at dagens flertall må bort, men som ikke vil ha Frp-politikk. Det er Venstre som appellerer til moderne, miljøbevisste velgere som ser at vi også må ha en næringspolitikk for de nye arbeidsplassene, modernisering av offentlig sektor og en bedre kunnskapspolitikk. De ser at dagens regjering ikke klarer disse utfordringene.

Uenig med Lars Sponheim? Les resten av innlegget her og fortsett dialogen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**