Valgkampen er i gang

Valgkampen i Molde ble åpnet av vår 1. kandiatat Leif Helge Kongshaug på Rådhusplassen i Molde lørdag 22. august. Vårt fokus var å få folk til ta partitester på nett. Det viser seg at et vesentlig høyere antall enn det som kommer fram ved meningsmålinger er egentlig Venstre- sympatisører når de må ta stillig til et bredt utvalg viktig spørsmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


For anledningen hadde vi med oss et grønt skap med en bærbar PC hvor folk kunne ta testen der og da. Symbolikken er at vi vil avdekke skapVenstrevelgere. For eksempel er det i partitesten i Stavanger Aftenblad 31% av de som tar testen som faller ned på Venstre som det partiet de sympatiserer mest med. På de øvrige testene som Aftenposten , NRK og TV2 ligger Venstre langt over det vi får på meningsmålingene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**