Hurtigbåtforbindelsen i Ytre Namdal og Vikna Venstres/Namsos rolle i saken

Hvorfor feilinformerer redaktøren i Namdalsavisa publikum i hurtigbåtsaken?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


På lederplass i Namdalsavisa skriver Svein Karlsen i dag (torsdag 03.09.09) at “Venstre har vært stumme som østers”, vedrørende innkjøp av ny hurtigbåt. Georg Bondø har gang på gang ført saken og har vært svært kritisk til innkjøp av kortere hurtigbåt, med mindre motor og færre passasjerplasser. Under et tilsvar på Vikna kommune/dialog har Vikna Venstre ved Knut Grindvik uttrykt det samme. Så her tar du feil redaktør Svein Karlsen i Namdalsavisa. Venstre i Namdalen har vært svært aktiv lokalt, men er totalt overkjørt av sentrale politikere. Hurtigbåtforbindelsen er en viktig strekning for det helhetlige samferdselsestilbudet i Nord- og Sør-Trøndelag fra Leka i nord til Trondheim i sør.

Valg 2009

Foto: KRD

Linker:
Namsos Venstre
Hurtigbåtforbindelse/Vikna Venstre
Nils Trana

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**