Roar avsluttet på Nordnorsk matfestival

Roar Sollied avsluttet en tett og god valgkamp på Andslimoen i Målselv, der Nordnorsk matfestival gikk av stabelen. Han fikk musikkdrahjelp på en flott stand i godt vær!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Roaring Hot Libs on stage

Foto: ØyNils

Roaring Hot Libs 2009

Foto: ØyNils

Let it be me
Roar fikk musikalsk garnityr til Venstres stand i Målselv av brødrene Stefan og Sverre-Kristian. Søster Anne-Lise hadde sykemelding. I tillegg kom Steinar Steffensen og hauglitrioen Vidkunn, Are og Roald. Roar avsluttet med å delta i en flerstemt Let it be me….

Flott vær og mange besøkende. Roar duellerte også med SP om landbrukspolitikk og mat for flere hundre tilhørere. Han minnet om at Venstre var vurdert av Norsk Institutt for landbruksforskning til å ha de beste løsningene for landbruk i nord. Venstre vil gi 300 flere bruk. -Venstre satser på et nyskapende, miljøvennlig landbruk i nord, og det er nødvendig for vi må ta på oss ansvar for å produsere mer mat når klimaendringenes konsekvenser kommer. Vi må også være solidariske og slippe til matprodukter fra de fattigste landene, sa Roar Sollied. Fylkesmannen var dommer og ga nøytralt 11 smultringer hver til duellantene.

Roar er styreleder i Næringshagen i Målselv AS, som initierte matfestivalen i Målselv for 2 år siden. Han deltok på middag med næringslivsfolk, ordfører, fylkesordfører og fylkesråd for næring i går kveld. Roar takket for en femretters middag og poengterte at mat er den viktigste enkeltfaktoren i reiselivsnæringene. -Om man så stiller med 10 felespillere, retter det ikke opp en dårlig matopplevelse, sa han til de 30 middagsgjestene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**