En, to, tre, Venstre

Kan du telle til Venstre? En er miljø. To er kunnskap. Tre er velferd. Venstre er sammenhengen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Rita Sletner

Foto: Audun Halaas

Ekspertene er ikke sikre på om det er SV eller Venstre som er best på miljø. De kan diskutere om det er Venstre eller Høyre som har best politikk for bedrifter og satsing på kunnskap. Men ingen er i tvil om at det bare er Venstre som er skikkelig god på begge deler.

Begge deler er akkurat det Norge trenger: Miljøet kan ikke reddes uten grønne, nyskapende bedrifter. Og bedriftene må før eller senere tilpasse seg klimautfordringene. Bedrifter som gjør det før, kommer til å skape verdier som trygger velferden. De andre dør ut.

Derfor vil Venstre satse stort på forsking og kunnskap som gir god utdannelse og skaper nye grønne arbeidsplasser basert på grønn teknologi. Velferden trygges gjennom grønne inntekter når oljen er borte.

Venstre ser sammenhengen og er i sentrum av politikken. Derfor leverer Venstre resultater i regjering eller gjennom gode løsninger og forlik i Stortinget. Det har vi vist de siste tre valgperiodene. Stem Venstre og få mest igjen for stemmen din.

Rita Sletner
1. kandidat for Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**