934 takk!

Venstre gjorde et uventet dårlig stortingsvalg. — Vi fikk ikke så mange stemmer som vi hadde trodd og håpet på, men de 934 som ga sin stemme til Venstre i Skedsmo skal ha takk for at de bidro til å berge plassen til Borghild Tenden, sier leder i Skedsmo Venstre, Boye Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Valg 2009

Foto: KRD

Stikk i strid med alle meningsmålinger og forhåndsprognoser havnet Venstre under sperregrensen ved valget og endte på 3,9% av stemmene. Dermed røyk Venstre fra 10 mandater til to. Venstres stortingsgruppe består nå av Borghild Tenden fra Akershus og Trine Skei Grande fra Oslo.

— Det blir tøffe år fremover for Venstre, men vi skal komme tilbake. Jeg er sikker på at den nye stortingsgruppa vil bringe videre den klare, liberale røsten i norsk politikk på vegne av sine velgere de neste fire årene, sier Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**