Takk til alle for innsatsen

På vegne av Nordland Venstre vil jeg takke alle kandidater, medlemmer, lokallag og frivillige for innsatsen under valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Berit Woie Berg og Arne Ivar Mikalsen

Det er summen av alle sin innsats som har gjort det mulig å drive valgkamp i vårt langstrakte fylke.
Dette er en takk til deg som delte ut brosjyrer, sto på stand, kokte kaffe, laget suppe, arrangerte møter, kontaktet bedrifter, skrev leserinnlegg, stilte på skoledebatter, anbefalte Venstre til naboer, og familie, sendte brev til førstegangsvelgere, gikk på husbesøk, kjørte bil, laget grønne hjertesåper (Steigen!), tok initiativ til aktiviteter, var aktiv på Facebook, twitter, blogger, origo og andre nettsteder. En særlig takk til Terje som hele tiden har oppdatert våre hjemmesider. Takk til valgkamputvalg og Rikspolitisk nettverk. Vi må også takke Ola Elvestuen, Gunnar Kvassheim, Odd Einar Dørum og Terje Breivik for besøk som også har bidratt til å få synliggjort Venstre. Det er alles innsats som gjør det mulig for oss som står på lista til å få fram Venstre i valgkampen. Vi vet at vi ikke har rukket over alt, men vi har vært mange steder.

Uansett hvordan resultatet blir i kveld så tror jeg vi har gjort det vi klarer med de ressurser vi har. Vi skal senere ha en evaluering av valgkampen som vi skal ta med oss til neste valg.
Vi får håpe at valget bidrar til å styrke økonomien slik at vi kan få mer ressurser til å drive organisasjonen ved neste korsvei.

Hjertelig takk.
Hilsen Berit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**