Herfra må det gå oppover igjen

Valget ble en nedtur for alle Venstre-venner, men allerede nå ser vi tegn til at det går oppover igjen. Venstre sentralt melder nå om hundrevis av nye medlemmer, og vi tror dette betyr at bunnen er nådd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


I en mail til redaksjonen skriver Ola Jonsmoen at “Valresultatet må mane oss til iherdig innsats for Alvdal Venstre, og dermed direkte og indirekte for sosialliberale idear, der ansvaret for andre nettopp gir rom for individualitet og utfordringar for enkeltmennesket. Godt mot i vidare arbeid.”

Vi tror ikke minst at den tydelige rollen Venstre spiller som det borgerlige alternativet som tydeligst markerer avstand til den grumsete fremskrittspartipolitikken gjør at Venstre kan vokse til gamle høyder.

Du kan melde deg inn i Venstre på denne nettadressen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**