Bli med oss i Venstre videre!

– 1364 nye medlemmer fra valget og fram til torsdag 17.9 kl 1730

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Kjære venstrevelgere og kjære venstremedlemmer!

Stortingsvalget er overstått og vi er ikke akkurat godt fornøyd. Likevel skal vi huske på at vi blir representert i nasjonalforsamlingen også de neste 4 årene. Faktisk er dette valget det tredje beste av de 10 stortingsvalgene fra 1973 og fram til i dag – for å sette det litt i perspektiv.

Vi i valgkamputvalget i Hedmark Venstre – Erik Ringnes, Kine Kyllingstad, Stein Hoset, Sjur Skjævesland, Mirjam Engelsjord, Martin Løken og Håkon Westbye – vil få takke alle dere som har stemt på Venstre.

Vi vil også takke alle dere rundt i lokallagene som har stått på og gjort en stor innsats i valgkampen.

Og så vil vi foreslå at du som sympatiserer med Venstre velger å melde deg inn slik at vi kan stå bedre rustet ved neste valg. Det er ikke bare rødgrønne og Frp som skal vokse seg sterkere. Nå er det sannelig vår tur. Men da må vi løfte sammen!

Ditt medlemsskap er bare noen tastetrykk unna på www.venstre.no/skjema/innmelding/

Hilsen fra valgkamputvalget i Hedmark Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**