KUTT I KULTURSKOLEN

Å kutte 55 plasser ved kulturskolen, minner om kostnadskutt i et dårlig drevet fotball-lag!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi har sett mange eksempler på bygging av store dyre arenaer som er vel og bra, bli etterfulgt av økonomisk krise, kutt og nedskjæringer i deler av klubbene, som dessverre ofte går utover satsningen på de yngre utøverne. Konsekvensen viser seg ved de lagene som kutter i utvikling av sine egne, unge, fremtidige, lokale og derav lojale spillere (utøver), ikke spiller i de store ligaene i Europa. Dette er en kortsiktig løsning, og det må finnes andre steder å kutte innen kultursektoren enn hos nettopp disse fremtidige utøverne i Kristiansand. For det er vel i "toppligaen "vi vil være fremover, da med kilden som vår "arena"?

Kay C. Jørgensen

Foto: .

Kay C. Jørgensen

Nestleder Kristiansand Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**