VenstreMikkel Blogger

Mikkel Dobloug er engasjert i oppreisingen av Venstre som et sterkt parti i Oppland og Hedmark. Du kan følge Mikkels blogg og komme med innspill og kommentarer til han via nettet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Blogging er en flott måte å komme i kontakt med borgerne på, og gjør avstanden i mellom folkevalgte og borgerne kortere. Mikkel skriver om det meste på sin blogg, om nasjonal og kommunal politikk. Fordelen med bloggen er at du kan følge med på Mikkel anonymt, eller delta aktivt i debattene gjerne under et kallenavn. Mikkel oppfordrer alle som er optatt av politikk, rød, blå, gul eller grønn til å følge med på Mikkels blogg.

http://venstremikkel.wordpress.com/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**