Næringspolitikk for småbedrifter – hvor trykker skoen?

St. Hanshaugen og Sagene Venstre inviterer til åpent møte om næringspolitikk med fokus på småbedrifter mandag 15. mars kl. 19-21 på Sagene Samfunnshus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**Når: Mandag 15. mars kl. 19-21
Hvor: Kaysalen, Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2

Å etablere og drive egen bedrift oppleves som en vanskelig oppgave for mange. De fleste bedrifter i Norge er småbedrifter, bedrifter med samme krav til rapportering som store, internasjonale konsern. Ofte hører vi småbedriftseiere lufte sin frustrasjon over krav og regler som er overdimensjonert for deres hverdag.

Venstre ønsker å stimulere til nyetableringer og vil lage god politikk som tilrettelegger for etablering og drift av småbedrifter. Derfor må vi vite hvor skoen trykker. Hva er det småbedriftseiere opplever som de største utfordringene rundt det å ha en bedrift? Når er de kritiske fasene? Hva kan gjøres politisk for å tilrettelegge på lokalt nivå, på fylkesnivå og nasjonalt?

Sagene og St. Hanshaugen Venstre inviterer til åpent møte om næringspolitikk, med spesielt fokus på utfordringer for småbedrifter. Alle interesserte er hjertelig velkomne, og vi ønsker spesielt å få innspill fra det lokale næringslivet.

Innledning v/Toril Berge, leder i Oslo Venstre

Vi vil også få innlegg fra lokale næringsutøvere.

Påmelding er ikke obligatorisk, men meld deg gjerne på eventen på facebook!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**