Delegasjonen til landsmøtet

I helga avholdes Venstres landsmøte, og på årsmøtet til Sør-Trøndelag Venstre ble det valgt en delegasjon (se bildet). De har på vegne av fylkeslaget fremmet to politiske uttalelser, en om lokaldemokrati og en om landbruk, og vil bruke denne anledningen til å fremme dem.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Landsmøtedelegasjonen fra Sør-Trøndelag 2010

Foto: Anne Jorid Gullbrekken

Her er de heldige som skal reise på Venstres landsmøte til helga. Fra venstre Kari Slungård (Tydal), Laila Tøndel ( Malvik), Ingrid Winne, Trondheim, Magne Mære, Trondheim, Elisabeth Paulsen, Trondheim, Jon Gunnes (Trondheim) og Julia Iablokova (Unge Venstre Sør-Trøndelag).
Gerd Mette Drabløs (Oppdal) og Paal Christian Bjønnes (Klæbu) var ikke til stede da bildet ble tatt.

Mer informasjon om landsmøtet finner du her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**