Levanger Venstres miljøpris til Ryan og Tørresdal

Levanger Venstres miljøpris for 2010 er tildelt Inge Ryan og Bjørg Tørresdal for deres oppussing av Larsengården i Levanger sentrum. Prisen ble overrekket prisvinnerne under et arrangement i Emilies hus på tirsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


— Dere så verdien i å restaurere Larsengården og dere har kunnskaper om bygningshistorie, tradisjon og om formgivning av detaljer, sa Kjellrun Støp i Levanger Venstre i det hun tildelte årets miljøpris til fylkesmann Inge Ryan og påtroppende grunnskolefagansvarlig i Levanger kommune, Bjørg Tørresdal.

Les mer om saken
Levangeravisa: Fikk miljøpris
Trønderavisa: — Gården er blitt en perle i Levanger

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**