Venstre med god innsats i Ringeriksmaraton

Venstre stilte lag i parmaraton i årets Ringeriksmaraton på Hønefoss lørdag. Olav Relling og Runolv Stegane gjennomførte med stil og ble nr. 23 av 70 lag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Maraton Ringerike 10

Foto: Ingvild Stegane

Venstemannen Olav Relling utfordra i sommer fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) til å løpe 1/2 maraton på Ringerike. Han tok utfordringa og lørdag gjennomførte Relling og Stegane hver sin halmaraton med stil.

Olav Relling løp først, 21 km på veger og stier fra Vik i Hole til Hønefoss på 1.43.48. Han veksla som nr. 32. Stegane overtok på Søndre Torv i Hønefoss og løp sine 21 km til Jevnaker forbi Hovsmarka, Hensmoen, Vågård og Eggemoen og kom i mål på tida 3.32.49 (1.43.01 på sin 1/2 maraton) og en fin 23. plass.

– Dette var tungt og i lengste laget. Jeg holder meg i bra form, men løper sjelden mer enn 12-13 km på trening. Det gikk mest på viljen mot slutten, sier Stegane som likevel sier at han er klar for en tilsvarende oppgave neste år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**