Formannskapet går for voksen vakt i idrettshallene

Et samlet formannskap gikk tirsdags kveld inn for at kommunale haller som nå er tilkoblet magnetlås på kveldstid blir åpne og gjort tilgjengelige for alle. Samtidig skal det innføres voksent vakthold i hallene på kveldstid. Ordningen er stipulert til å koste 80.000 kroner i året og kommer i tillegg til de tidligere bevilgede 125.000 kroner til idrettsarbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Det er viktig å følge opp arbeidet som de mage aktive i ulike idrettslag nedlegger sier Jan Einar Henriksen (V).

Det er viktig å følge opp arbeidet som de mage aktive i ulike idrettslag nedlegger sier Jan Einar Henriksen (V).

Målet er å få til en bedre drift av kommunens idrettshaller. Med et samlet formannskap bak vedtaket regner jeg med at et samlet bystyre følger opp sier fungerende ordfører i Risør Jan Einar Henriksen i en kommentar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**