Tar pulsen på nominasjonsprosessen

I et oppslag i torsdagsutgaven av Jarlsberg har avisen tatt pulsen på den pågående prosessen med listestilling for Holmestrands ulike partier. Venstres lokallagsleder Egil Fagerland håper at listen kan være klar til framleggelse allerede i oktober.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Egil Fagerland

Egil Fagerland

I intervjuet med avisens journalist kan Egil Fagerland opplyse at han selv nok ikke vil bli å finne på første eller andreplass. Tiden strekker rett og slett ikke til, sier han.

Det er derimot ingen grunn til bekymring for at Venstre ikke skal komme opp med en god liste til valget neste år, sier Fagerland videre. Både sentralt og lokalt har Venstre opplevd økt tilstrømming på medlemssiden, og dette vil resultere en liste med både nye men også kjente navn fra kommunen, avslutter han i intervjuet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**