Ravndalhuset skal selges og flyttes, evt rives

Borgny Eik kjempet mot forslaget om riving/flytting i kommunestyret, slik hun og Torild June Skipstad Litsheim har gjort i OK-utvalget, men KrF, FrP hadde et fellesforslag som 1 representant fra Sp (Per Børge Ollestad) som overhode ikke tar hensyn til kommunens forpliktelser som eiger av verneverdige hus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Borgny Eik - kommunestyre 19. November 2009

Foto: Kenneth Gjesdal

I gårsdagens kommunestyremøte på Moi Hotell gikk et flertall i(11 mot 10) inn for at “Ravndalhuset” skal selges og flyttes, evt rives. Huset står i kommunens Kulturminneplan i klasse b – verneverdig. Trist at ikke flere ser verdien av å ta vare på vår lokale kulturarv!

At det går ann!!!sier Torild June Skipstad Litsheim. “Oppvekst og kultur har sittet å kranglet over dette huset i lange tider, de klarte omsider å bestemme seg på det ene møte i året som jeg fikk være med på. Og så blir resultatet en slik utrolig fadese.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**