Nye lokalpolitikere etterlyses

Risør Venstre ønsker kontakt med personer som ønsker å gjøre innsats for Risør (og Risør Venstre) i kommende valgperiode. Ønsker du å gjøre en forskjell og bli med på utviklingen av fremtidens Risør med utgangspunkt i Venstres liberale politikk ber vi deg ta kontakt med oss på mail til [email protected] eller ved direkte henvendelse til en av våre politikere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Gjør som Dag Jørgen Hveem og bli listekandidat for Risør Venstre ved kommunevalget i 2011.

Gjør som Dag Jørgen Hveem og bli listekandidat for Risør Venstre ved kommunevalget i 2011.
Foto: Jan Kløvstad

Risør Venstre er i ferd med opplæring av politikere og vi vil fortsette med det i tiden som kommer slik at alle de som skal representere Risør Venstre i bystyre, råd og utvalg har en lik felles forståelse av Venstres politiske plattform.

Vi håper du ar utfordringen og melder deg til tjeneste – ta kontakt her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**