Rundkjøring i Lomoen

Bedrifter og selvstendig næringsdrivende i Lomoen har vært med på å betale nærmere 500.000.- til kommunen for å få realisert rundkjøringen ved Lomoen. Venstre stiller seg kritisk til at private næringsaktører skal gjøre jobben til staten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Under kommunestyret tirsdag fremmet Venstre forslag til kommunestyret om at Nord Fron Kommune skulle frafalle kravet på 500.000.-, som er rettet mot næringsaktører i Lomoen for bygging av rundkjøring.

Forslaget falt og fikk kun støtte fra Høyre og en fristillt representant.

Venstre syns det er beklagelig at dem som bidrar mest med skatt, arbeid og utvikling av næringslivet i tilegg skal bære byrden av å bygge ut rundkjøringer som strengt tatt er kommunen, og statens oppgave. Venstre vil jobbe for at slike løsninger i fremtiden først og fremst dekkes av staten, og at eventuelle offenlig private initiativ er bedre forankret før det iverksettes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**