Velkommen til Venstreskolen!

Lyst til å lære mer om Venstre? Venstreskolen er et skoleringsopplegg for de som er interessert i å lære mer om partiet Venstre og vår politikk. Kurset avholdes i på Rådhuset i Årnes onsdag 27. oktober.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Christoffer Biong

Christoffer Biong
Foto: Ingeborg Kjos

Trinn 1 er en grunnleggende innføring i Venstres historie, ideologi, organisasjon og politikk og passer godt for nye medlemmer eller medlemmer som har vært med en stund men nå har lyst å lære litt mer om partiet eller bli aktiv. Trinn 1 har en varighet på 3 timer (en kveld).

Kursholder er Christoffer Biong, fylkessekretæren til Akershus Venstre.

Praktisk informasjon
Venstreskolen trinn 1 avholdes i på Rådhuset i Årnes onsdag 27. oktober kl. 18.00-21.00.

Adressen er Rådhusgata 2, Årnes. Det er parkeringsplass utenfor rådhuset for de som kjører, og for de som kommer med kollektivtransport er det ca. 100 meter å gå fra tog/buss-stasjonen. Toget tar en liten time fra Oslo.

For de fleste som kommer kjørende, vil det være enklest å følge riksveg 2 (Kongsvingervegen) til Vormsund, og deretter følge skilt mot Årnes. Etter å ha krysset brua over Glomma, skal man under jernbaneundergangen og så ta andre veg til venstre. Da er man i Rådhusgata og rådhuset ligger på venstre side ca 100 meter opp i vegen.

Påmelding sendes til [email protected] innen mandag 25. oktober.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**