– Medielinjene videreføres

Elevene ved medier og kommunikasjon kan puste ut. Politikerne valgte i dag å opprettholde tilbudet ved alle fem skolene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Runolv Stegane

Runolv Stegane
Foto: Rune Nikolaisen

Dermed har forslaget for opprettholdelse av det meget populære Medier og Kommunikasjons-tilbudet ved samtlige fem videregående skoler i Buskerud (Steinerskolen ikke medregnet) fått flertall. Et omforent forslag har nå tatt til orde for å opprettholde tilbudet.

– Medier og kommunikasjon er et svært populært fag. Det er ikke helt vanlig å ta bort noe som fungerer godt. Når det nå påstås at det ikke er behov for så mange plasser, må jeg spørre: Hvor var alle da det ble opprettet flere plasser? Her må noen møte seg selv i døra, sa Venstres Runolv Stegane i løpet av formiddagens debatt.

Les mer hos RHA

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**