Venstre ønsker økt satsing innen psykisk helsvern / psykiatri!

Venstre er bekymret for resursene som benyttes innen psykisk helsevern på langt nær dekker det behovet som trengs i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Kommunestyre representant Unni Risdal etterlyser bredere og bedre satsing på dem som har det vanskelig, og som i tilegg til å slite, ikke har tid til å kjempe politisk for sin situasjon og hverdag. “Vi ser alt for ofte at dem som trenger det mest, ikke når frem med sine synspunkter og dermed blir ofte psykisk helsvern glemt.” Unni Risdal har tatt opp saken flere ganger i kommunestyret, uten at hun føler noe særlig respons fra de andre folkevalgte.

Leder for Venstre Mikkel Dobloug syns det er på tide at kommunen øker bevilgninger til nødvendig nivå for å komme i havn. Han sier til Liberal ” Det kan virke som at det for noen lokalpolitikere ikke er like stas å bevilge penger til psykisk helsevern, da det ikke er noen store røde snorer å klippe eller hornmusikk, jeg er redd en del politikere prioriterer helt andre ting som gir såkalt synlig resultater som plasthaller og gangveier”

Nord Fron Venstre har under hvert budsjett fremmet økt satsing på psykisk helse, og kommer til å fremme forslag helt til målene er nådd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**