Nye eiere inn i Flisvika

Det er idag inngått avtale mellom Tønnevold Eiendom as – Flisvika Eeiendom as og et Oslo basert selskap om videreutvikling av Flisvika. De nye eierne griper nå fatt i den videre prosessen og det forventes en oppstart innen 1-2 år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Det er nå all grunn til å anta at arbeidet med videreutvikling av Flisvika nå forseres.

Det er nå all grunn til å anta at arbeidet med videreutvikling av Flisvika nå forseres.
Foto: Jan Einar Henriksen

Risør Venstre er svært fornøyd med at det nå blir fradrift i planene om å videreutvikle Flisvika, og vi gleder oss til å se fortsettelsen sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen i en kommentar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**