Trine Skei Grande besøker Møre og Romsdal

Neste uke, 1-3 desember, besøker Venstreleder Trine Skei Grande Møre og Romsdal. Hun vil blant annet besøke Ulstein, Ålesund, Molde og Kristiansund. Det blir også åpne folkemøter i Ålesund 1 november og i Kristiansund 2. november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


På programmet står mange bedriftsbesøk, flere av dem går til bedrifter som Venstrelagene i Møre og Romsdal har besøkt i bedriftskampanjen. Dessuten skal Grande blant annet på besøk til sykehjem og skoler.

I Ålesund bir det folkemøte om kvelden mandag 1. november der tema skal være småbedrifter og gründere. I Kristiansund blir det folkemøte om kvelden 2. november. Her er det helse og omsorg som skal være tema.

Hele programmet vil bli lagt ut på nettsidene til Møre og Romsdal Venstre i begynnelsen av neste uke. Følg med!

Spørsmål i forbindelse med besøket kan rettes til:

Jens Johan Hyvik
mob 90899194

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**