Forslag om fremtidig drift av Kunstparken utsatt

Etter behandlingen av saken i formannskapet, hvor alle uttrykte en positiv holdning til saken og de forlag Kjell MacDonald fremmet, skulle administasjon bearbeide saken og fremlegge et mer oversiktelig og konkret forslag i god tid før bystyrets behandling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Kjell MacDonald (H) var forundret over at saken har stanset opp

Kjell MacDonald (H) var forundret over at saken har stanset opp
Foto: Jan Einar Henriksen

Da saken kom til politisk behandling i bystyret torsdag entret rådmann Odd Eldrup Olsen talerstolen og ba om at saken ble trukket fra sakslisten idet administrasjon ikke hadde fulgt opp intensjon fra formannskapet.

Bystyret sa seg enig og dermed ble saken utsatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**