Lokalpolitisk Nettverk

Sist helg ble det arrangert Lokalpolitisk Nettverk i Kongsberg, med 55 deltagere fra hele Buskerud, Telemark og Vestfold. Målet med arrangementet, som er i en rekke av flere, er å “spisse” tillitsvalgte og lokalpolitikere frem mot neste års kommune- og fylkestingsvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

LPN-deltagere fra Ringerike: Mary Odny Gravdahl, Frode Haugset, Ole Gunnar Øhren, Olav Relling og He

LPN-deltagere fra Ringerike: Mary Odny Gravdahl, Frode Haugset, Ole Gunnar Øhren, Olav Relling og He
Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Arrangementet ble gjennomført i regi av Venstre sentralt, som stilte med generalsekretær Terje Breivik og Geir Olsen som kursverter og forelesere. Geir Olsen er politisk rådgiver på Stortinget.
Hovedtemaet denne gangen var Venstres miljø- og velferdspolitikk.

I tillegg hadde nyinnmeldt medlem, Arne Nesthorne, en av norges fremste innen fornybar energi, en fremragende presentasjon for økt bruk av fornybar energi. Her har Venstre fått tilført en meget betydningsfull kompetanse innen området for fornybar energi. Han vil helt klar være en stor ressurs for Venstre.
Venstre sentralt stiller alltid med en av sine “storkanoner” på disse samlingene, og denne gangen var det kanskje den største og den eldste “kanonen”, nemlig Odd Einar Dørum, Venstres ordførerkandidat i Oslo. Han lot ikke sjansen gå fra seg denne gangen heller, til å predike Venstres budskap og etterlot seg mange spørsmål og tanker i hodene på en meget engasjert forsamling. Under kveldens sosiale “happening” fortsatte samtalene og diskusjonene livlig.

Lørdag ble brukt til en del gruppearbeider, svært nyttige sådan, og med temaer og diskusjoner som er svært nyttige for planleggingen og gjennomføringen av valgkampen.

Det var mange engasjerte og “tente” deltagere som forlot arrangementet sent lørdag ettermiddag etter nok en vellykket Venstresamling.
Nest samling vil være i mars 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**