Skuffende folkemøte

Alexander Sjursæther deltok på folkemøtet på Kulturhuset i regi av Sandnes kommune og bybanekontoret, og er meget skuffet over organiseringen som førte til at nesten ingen fikk svar på sine spørsmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Folkemøtet om bybanen i seg selv var et meget bra tiltak og åpenheten rundt prosessen rundt bybaneplanleggingen er meget positiv, men selve gjennomføringen og seriøsiteten til møtet er sterkt kritikkverdig, mener Alexander Sjursæther.

Det var mange mennesker som torsdag kveld hadde tatt plass i Kulturhuset for å stille spørsmål og komme med innspill om bybanen. Møtet var planlagt til å vare mellom 18-20.

Menneskene fra bybanekontoret og kommunen brukte 1 time og 15 minutter på sine innlegg, som var veldig bra. Det er i spørsmålsomgangen alt går galt. Mange engasjerte mennesker stilte spørsmål, kun 3-4 fikk skikkelige svar, de resterende minst 12 spørsmålsstillerne ble utelatt fordi noen skulle rekke et tog til Stavanger.

Alexander Sjursæther

Foto: Rogaland Venstre

– Det er dette jeg reagerer sterkt på, her har man samlet masse mennesker til et folkemøte hvor man skal kunne stille spørsmål og få svar på sine tanker rundt bybanen, så blir over 90% av spørsmålene ignorert fordi noen skal rekke et tog!?! Dette er useriøst og jeg kastet nettopp vekk 2 timer på tull, dette ødela alt, raser Alexander i etterkant av møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**