Nå legges jernet i ilden, vil du være med å smi?

Nøtterøy Venstre er nå i gang med nominasjonen i forbindelse med kommunevalget høsten 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi har satt oss som mål å ha vært i kontakt alle medlemmer, unge som gamle, for å avklare deres ønsker og synspunkter i forhold til denne lista. Om du ikke er blitt kontaktet, eller har kommet på noe i etterkant, og har innspill eller utspill i forhold til hvordan lista bør se ut, er det bare å ta kontakt på epost: [email protected]

Valg 2011

Foto: valg.no

Et forslag til liste vil bli lagt fram på et nominasjonsmøte, som vil være åpent for alle medlemmer og publikum. På dette møtet vil alle som har betalt kontingent for 2010 ha både tale-, forslags- og stemmerett på lik linje. Vi er et liberalt parti, og skal jobbe for enkeltes mulighet til å ha makten i eget liv — uavhengig av kjønn, livssituasjon og bakgrunn. Men for å kunne utøve denne makten må man engasjere seg. Om du er naturist eller bare elsker naturen. Nå har du muligheten, det er vår felles øy det handler om.

De beste løsningene finnes i sentrum av politikken, ikke på ytterfløyene. Skal vi få til en prioritering av miljø, kunnskap og velferd på Nøtterøy, trenger vi et sterkere sentrum også her. Vi har lang og god erfaring med samarbeid. Så om alle som kan engasjerer seg fram mot valget, kan vi sammen igjen bygge opp et sterkt Venstre.

Logo Venstre

Foto: Venstre

I henhold til valgloven er det anledning til å nominere personer som ikke er medlem av partiet også. Så om du vet om noen ekte liberalister som ikke er medlemmer, men som står for det samme som oss, og som dermed ville passe inn, så er det bare å formidle kontakt. Det ville jo vær synd om engasjerte folk ble sittende med teen eller kaffen helt til valget var over, får så plutselig å våkne opp til en kald dusj av anger dagen etter. Slik mange gjorde ved valget i 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**