HVA HAR DU PÅ NATTBORDET, SVEIN BRUKET?

Biblioteksjef i Ringebu, Ellinor Brænd, har i anledning Leseåret 2010 laget en serie om lokalpolitikere og lesevaner. Formannskapsmedlem Svein Bruket gir et bilde av en svært oppegående, reflektert og mangfoldig litteraturbruker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


[b]Intervjuet er leseverdig og slår hull på myten om at politikere kun leser saksdokumenter men henter inspirasjon og kunnskap fra et bredt utvalg litterære kilder. I alle fall gjør Ringebu Venstres poltikere det! Vårt andre kommunestyremedlem, Inge Asphoug, er forøvrig bokhandler.

Intervjuet kan leses på Ringebu kommunes hjemmeside:

http://www.ringebu.kommune.no/Artikkel.aspx?AId=1261&back=1&MId1=4&MId2=&MId3=&

og i Lokalavisa Dølen fra 4.11.2010.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**