Trenum på topp

Ulf Trenum, gruppeleder i bystyret for Venstre, ble valgt som 1. kandidat på tirsdagens nominasjonsmøte i Fredrikstad Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


På et godt besøkt nominasjonsmøte vant Trenum kampvoteringen mot leder i Fredrikstad Venstre, Per E. Braseth-Ellingsen, med 13 mot 8 stemmer i kampen om 1. plassen:

-Jeg er glad for at Fredrikstad Venstre har vist meg denne tilliten, nå skal jeg vise at jeg er tilliten verdig, uttaler Trenum.
-Jobb nummer én er å gjøre Fredrikstad Venstre større, slik at vi får gjennomført mer av vår politikk. Vi vil kombinere en ansvarlig pengebruk med en målrettet satsing på skole, miljø og kultur. Det skal vi vinne Fredrikstad-valget på til neste år, sier en engasjert Trenum.

Frontfiguren er klar på at Venstre står sterkere i Fredrikstad enn på lenge:

-Det er bare sunt med kampvoteringer om nominasjonen. Det viser at det er flere som ønsker å gjøre en innsats for Venstre og for byen, sier Trenum.

Trenum ønsker enda flere medlemmer som vil være med på å vinne valget til neste år:

-Vi har i løpet av det siste året fått flere medlemmer enn vi har hatt på flere tiår, og jo flere som vil være med på oppturen, jo bedre. Jeg har som mål at vi skal gjøre det beste valgresultatet siden krigen. Da må vi over 4,5 %, og jobbe knallhardt, sier en kampvillig Trenum.

Førstekandidaten er fornøyd med resten av listeforslaget også:

-Vi har mye bra folk på listen, med variert bakgrunn og erfaring. Jeg er sikker på at vi blir et meget godt lag frem mot valgdagen til neste år, avslutter Trenum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**