Aksjon til støtte for fødeavdelingen

Gunn Fagerlie Johannessen har satt i gang en aksjon til støtte for fødeavdelingen ved Kristiansund sykehus. Som en symbolsk markering for å vise at avdelingen blir passet på, har hun fått med seg venner og satt seg ned utenfor fødeavdelingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Gunn skriver i en epost 8.11.10: Klokken 17.00 i dag setter jeg meg med strikketøy og lesestoff utenfor inngangen til fødeavdelingen i 3.etasje, som en symbolsk markering av at vi passer på avdelingen. Jeg har fått med meg noen venninner som er villige til å ta en tørn utover uka. Vi trenger flere. Det ville vært flott om det var noen til stede hver dag mellom 11.00 og 20.00. Selv kommer jeg til å sitte hver ettermiddag inntil det er nødvendig å endre strategi. Spre gjerne budskapet. Om vi sitter 2 og to eller om vi er flere, er like bra. Men det er flott om vi kan ha kontinuerlig vakt!
Sett av en time eller to og delta i en stille protest!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**