Budsjettavtale i Skedsmo

Venstre har kommet til enighet med Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti om et felles budsjett for Skedsmo. — Dette er et meget bra budsjett for Skedsmo, sier varaordfører Boye Bjerkholt (V), og lover en offensiv satsing innen omsorg, kultur og skole. Budsjettet legges frem kl. 08.30 i morgen tidlig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Lommebok, penger

Foto: Microsoft

— Budsjettavtalen inneholder veldig mye god Venstre-politikk, og etter flere vanskelige år med ubehagelige kutt er det veldig gledelig å konstatere at vi har klart å skape et økonomisk handlingsrom som gir oss denne muligheten til å gjøre store grep som kommer alle Skedsmo-borgere til gode, utdyper Bjerkholt.

Detaljene i det alternative budsjettforslaget fra flertallspartiene offentliggjøres kl. 08.30 onsdag morgen, og vil da gjøres tilgjengelig på Venstres nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**