Nå kommer nytt toalett i Urheia

Det lenge etterlengtede toalettet i Urheia er under oppføring ved Barbulibassenget og vil snart stå klart for bruk. Urheia er et mye benyttet friområde hele året og det er mange som har ønsket seg et tilgjengelig toalett. I lang id har det vært et toalett like ved musets brakke, men det har stått avlåst og derav lite eller svært skjeldend brukt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Nå er det nye toalettet ved Barbuli bassenget straks klart for brukerne av Urheia

Nå er det nye toalettet ved Barbuli bassenget straks klart for brukerne av Urheia
Foto: Jan Einar Henriksen

Risør Venstre og de borgerige partiene tok signalene som kom, bl.a via Gaute Sørensens Facebook aksjon for toalett i Urheia og sikret flertall for forslag om toalett og lysløype i Urheia i årets budsjett.

Det er derfor svært gledelig at toalettet nå er under oppføring og Risør Venstre ser frem til at det også etableres lysløype langs rundløypa i Urheia.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**