Venstre takker

Venstre er svært glad for den snunad vi nå opplever i forbindelse med miljøproblemet Huken pukkverk, skriver Terje Bjøro i Akers Avis Groruddalen 24.11.2010

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Terje Bjøro

Terje Bjøro

Venstre er svært glad for den snunad vi nå opplever i forbindelse med miljøproblemet Huken pukkverk. Vi har i årevis kjempet for nedleggelse av pukkverket da vi lenge har sett at helserisikoen er for høy. Mange har bidratt og det har vært utrolig flott å oppleve så mange lokale ildsjeler. De lokale folkevalgte har påvirket sine rådhusfolk. Omsider har alle rådhuspolitikerne forstått problemet og tatt til vettet. Når vi endelig er kommet så langt, er det grunn til å glede seg. Men vi må passe på at prosessen går sin gang og at ingen kjepper stikkes i hjulene.

Rune G. har fått mye kjeft for sin sendrektighet i Ap. Jeg er meget glad for at Arbeiderpartiets bystyregruppe nå har nyorientert seg og lyttet til de lokale røster som har kjempet denne sak. Det er flott at politikere endrer syn. Ingen grunn til å kritisere Rune G. nå, men han kunne selvsagt ha bidatt før.

La oss nå alle stå sammen om et bedre miljø på Grorud, en bydel som for øvrig er fantastisk flott.

Terje Bjøro
Venstres bystyregruppe

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**