En siste sjanse

I dag samles alle verdens ledere i Cancun for å diskutere klimaproblemene. Dagens ungdom krever at politikerne tar styring for å løse fremtidens problemer. Johannes Bangum (16), leder av Bærum Unge Venstre, har innlegg i Aftenposten i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Johannes Bangum etterlyser handling i klimaspørsmålet.

Johannes Bangum etterlyser handling i klimaspørsmålet.

Alle verdens statsoverhoder er klar over de katastrofale konsekvensene klimaendringene vil ha for landet sitt. Kina er klar over at det vil bli mange flere orkaner, mindre tilgang til rent vann og at havet vil stige over store deler av landet. Afrika er klar over at klimaendringene vil føre til mindre mat til den allerede sultende befolkningen, mindre vann fra fjellene og at millioner av mennesker må flykte fra Afrika til Europa.

Les hele innlegget på Aftenpostens nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**