Enighet om sterk liste

Nominasjonsmøtet vedtok onsdag kveld liste for kommunevalget i 2011. Per A. Thorbjørnsen er valgt til partiets ordførerkandidat på en liste som inneholder 73 navn som er lovens maksimumsgrense.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

Thorbjørnsen lovet videre Venstresatsing på klimatiltak, miljøvennlig transport, skole, fattigdomsbekjempelse og rettferdige sosiale ordninger som boliger for ulike utsatte målgrupper, og innsats for nytt lokalt næringsliv da han takket for tillitten. Han uttrykte at partiets målsetning må være et tosifret valgresultat. Venstre har i dag en oppslutning på 9,3 prosent og har seks bystyrerepresentanter.

Fullt hus

Det var stappfullt i 2 etasje på Martiniqe på Nytorget da Marit Jelsa la fram nominasjonskomiteens reviderte forslag til liste.
Det ble foreslått fire forhåndskommulerte, Per A Thorbjørnsen, Helge Solum Larsen, Iselin Nybø og Sofie Braut Bache, deretter alfabetisk liste, og med tidligere Aftenbladredaktør og bystyremedlem Thor Bjarne Bore på sisteplassen, den såkalte æresplassen.

Nye spennende kandidater
Det er mange spennende navn som er kjent fra andre sammenhenger med som nå også stiller til valg for Venstre.

Valg 2011

Foto: Ukjent

Anette Frøyland, Tone Lise “Toni” Gundersen, Annamaria Gutierrez, Karen Elisabeth Ohm Heskja, Leif Anker Lorentzen, Gunnvor Molaug, Todd Slaughter og Cato Skimten Storengen er blant noen av de nye som Stavangers befolkning kan stemme inn i politiske verv.

Unge Venstre foreslo at Kjartan Alexander Lunde skulle plasseres på en prioritert 5. plass før den alfabetiske listen. Rundt en fjerdedel av møtet støttet forslaget som dermed falt.
Deretter ble hele listeforslaget vedtatt med akklamasjon.

Hele listen
Hele den vedtatte listen finner du her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**