UB butikk i Risør

I dag kl 1200 åpner elevene på Vg1 salg og service ved Risør Videregående skole sin butikk i Kragsgata 18 med mange spennende gjenstander og Line Stebekk og elevene var i formiddag i travel aktivitet med de siste forberedelsene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Spente elever like før denoffesielle åpningen i dag kl 1200

Spente elever like før denoffesielle åpningen i dag kl 1200
Foto: Jan Einar Henrikse

Jeg synes det er spennende når elev ved VG1 på Risør Videregående skole tester ut teori i praksis slik de gjør i dette tilfelle og spesielt når de bidrar til å omsette Sally Ann varer fra Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**